پارچ مسی برای نگهداری مایعات مناسب بوده و زیبایی خاصی به سفره شما خواهد داد. به توصیه پزشکان، نوشیدن آب در ظروف مسی، فواید فراوانی برای بدن دارد. داخل پارچ مس با استفاده از بهترین نوع قلع، قلع اندود (سفیدکاری) شده است.
یادتان باشد که خاصیت ظروف مسی، اکسید شدن در هوای آزاد است. یعنی مس بطور طبیعی وقتی در مجاورت هوا قرار میگیرد سطح بیرونی آن (قرمز رنگ) کم کم تیره شده و براقیت اولیه خود را از دست می دهد. ظروف مسی قدیمی یاتان است؟! دقیقاً اینگونه بودند. پس نگران نباشید. ولی شما می توانید برای براق شدن و تمیزتر شدن سطح بیرونی این ظروف، سطح ظرف را با سس گوجه فرنگی، کچاب، محلول نمک و آبلیمو به آرامی بسایید و سپس آنرا با یک دستمال نرم خشک نمایید. با اینکار سطح ظروف مسی شما بسیار براق خواهد شد.
البته مس نیک زنجان برای راحتی شما، محصولی تحت عنوان "جرم گیر" دارد که قیمت آن نیز بسیار مناسب است.
ذکر این نکته هم ضروری است که برخی از ظروف مسی جهت جلوگیری از سیاه شدنِ سطح بیرونی آن، اصطلاحاً " نانو" شده اند. " نانو" فرآیندی است که یک لایه ای به سطح بیرونی مس اضافه می شود که این لایه مانع تماس مس با هوا و آب و ... می شود و این موضوع باعث می شود که سطح بیرونی مس بسیار دیر تیره شود.
مصرف کنندگان و مشتریان گرامی که قصد خرید تکی طروف مسی را دارند، با کلیک روی عبارت زیر، وارد فروشگاه اینترنتی ظروف مسی شده و با خیال آسوده از کیفیت و قیمت، می توانند خرید نمایند.