ازآنجایی که مواد موردنیاز بدنمان از طریق غذاهایی که میخوریم تامین میشوند، ظرف هایی هم که برای پخت وپز استفاده میکنیم، میتوانند بسیار تاثیرگذار باشند از اینرو استفاده از ظروف مسی را بسیاری از پزشکان توصیه کرده اند.
مس به دلیل خاصیت شکل پذیری بالای آن، قابلیت بالای انتقال حرارت و چکش خواربودن، از قدیم برای ساخت ظروف استفاده میشد. حرارت در ظروف مسی به خوبی پخش میشود و این موضوع باعث میشود غذا خوشمزه تر شود و به اصطلاح جا بیفتد. البته برای اینکه هنگام پخت غذا، مقدار زیادی مس وارد غذا نشود، درون این محصول را با استفاده از قلع، سفیدکاری میکنند.
صنعت مسگری در زنجان قدمت دیرینه دارد و ظروف مسی زنجان از هنرهای اصیل و از سوغات بسیار ارزشمند و زیبای این استان است.
کته پز مسی یکی از ظروف نسبتاً قدیمی مسی است که مجموعه مس نیک زنجان به درخواست مشتریان محترم، این ظرف سنتی را باز تولید نموده است.
مصرف کنندگان و مشتریان گرامی که قصد خرید تکی طروف مسی را دارند، با کلیک روی عبارت زیر، وارد فروشگاه اینترنتی ظروف مسی شده و با خیال آسوده از کیفیت و قیمت، میتوانند خرید نمایند.